Kumaha Balanja Toko Kado kuring

Karya seni kanggo Sadayana

Anjeun milarian anu énggal sareng benten dina kasenian. Naha éta kedah praktis? Naha anjeun hoyong cara ngadamel seni anu lengkep?

Seni Pos Kuring Modern ngalibatkeun éstétika anu henteu anjeun kantos tingali sateuacan ayeuna.

Balik kuliah kuring nangtang diri kuring sorangan pikeun henteu ngahasilkeun karya seni kiasan atanapi abstrak. Naon ieu hartosna? Abdi hoyong ngalakukeun anu béda pisan. Komputer nawiskeun seniman ayeuna kamampuan pikeun abstrak ku dua cara énggal ngeunaan tingkat makro sareng mikro dina karya.

Naon sababna damel ieu béda pisan? Pilihan kuring ngeunaan masalah. Salaku seniman turunan, kuring henteu nyiptakeun parodi. Seringna kuring ngadamel karya seni anu saé pisan ku cara-cara unik pisan.

lukisan monet
Lapisan 18 Monet ku David Bridburg

Prints mangrupikeun kanvas, photopaper, logam, akrilik sareng kai. Framing sareng matting sayogi saatos paménta. Bahan kualitas musium dianggo.

daun ganja
Anyar 11 ku David Bridburg

Inset daun gaduh salah sahiji vérsi kuring ngeunaan "Kembang Almond" ku Vincent van Gogh. Kuring nganggo deui gambar anu kuring jieun sapanjang karya kuring.

gitar listrik
Gitar Listrik dina Oranyeu Beureum ku David Bridburg aka JazzDaBri

JazzDaBri, alias David Bridburg, Collection mangrupikeun percobaan pikeun nikah ka gambar garis minimalis kalayan bentuk abstrak. Séri ieu playful. Aya 21 alat musik anu béda masing-masing ngalawan 4 latar warna anu béda.

Séri na pikeun studio musik, mimiti ngora maén, guru musik sareng anu resep kana musik.

jerapah
Catetan Musik 32 ku David Bridburg

Kumpulan Kontémporér Post nyaéta tempat gambar sato kuring. Anjing, srigala, rubah, ucing ageung, kera, walrus sareng seueur deui .. .. Naha judul "Music Notes x"? Éta ngan ukur tempat pikeun hal anu paling umum dilakukeun ku seniman dina "Untitled x".

Sedengkeun seni kontemporer ngomersialkeun hiji karya salaku obyék post karya seni kontémporér méré kahirupan deui obyék. Ieu koméntar sosial ka lalaki.

budak awéwé-kalayan-bulu
Kontemporer 7 Verspronck

Ieu ayeuna bonéka palastik. Sigana mah kuring moal tiasa ngabantosan sorangan. Kuring kedah lebet jero. ngabarakatak

Kumpulan Kontemporer nyukcruk kamekaran subjek janten objék nalika séri na maju.

Hatur nuhun ka klien kuring. Anjeun anu parantos balanja kuring langkung ti sakali, anjeun parantos ngabantosan karir kuring janten kanyataan. Anu mendakan kuring pikeun anu munggaran wilujeng sumping.

Abdi langkung komitmen pikeun seni. Anu pang anyarna nyaéta asupna kuring kana dunya crypto NFT. Resep seueur seniman anu kasép. Naon anu kuring janji ka anjeun nyaéta ngalakukeun cara unik kuring sorangan.

Cheers,

David Bridburg

PS, kuring sanés tukang ngaroko, tapi daun-daun éta mangrupikeun kasenian anu saé pisan.

Masing-masing gambar kuring parantos didaptarkeun di Kantor Hak Cipta AS. Pagawean kuring henteu aya dina Domain Publik.