vincent van gogh potret diri

Kumaha kuring Gampang Maénkeun Lukisan Vincent Van Gogh

Kunaon Lukisan Vincent van Gogh?

Vincent van Gogh henteu kantos ngical karya sanésna. Hayu anu tilelep dina: pikeun seueur urang, seni ngeunaan perjuangan.

Janten dimana bagian anu gampang pikeun pamula? Artform digital pikeun seueur jalmi masihan sadayana kanikmatan ngaraos kotor tina panangan anjeun, tapi henteu nganggo ramo atanapi smear smear.

Upami dieksploitasi kuring mere ilham ka anjeun pikeun nyobaan nyieun seni digital kuring bakal bagja pisan pikeun anjeun. Hayu atuh terang kumaha anjeun.

Salami jaman sakola seni kuring urang diajar téori seni Pos Modern. Anjeun panginten naros, naon éta? Kantun nempatkeun jaman baheula sareng ayeuna nikah dugi ka janten hal anu énggal.

Dina raraga adil ka anjeun, kuring kedah ngaku kuring henteu bajoang sapertos anu dilakukeun ku van Gogh kadang-kadang dina hirupna anu pondok.

Kuring ngajual karya seni kuring ayeuna salaku poster sareng cetakan kanvas.

Hayu sareng kuring dina tulisan-tulisan ieu dina perjalanan.

Museum Van Gogh Amsterdam sareng Rijksmuseum

"Kanggo ngalakukeun padamelan anu saé, kedah tuang kalayan saé, ditempat anu saé, kedah fling ti waktos ka waktos, ngaroko pipa, sareng nginum kopi kalayan tenang." "Kuring sanés petualang ku pilihan tapi ku nasib."

Kutipan Vincent van Gogh https://www.vangoghgallery.com/misc/quotes.html

Seueur lukisan van Gogh anu kuring damel sareng anu disimpen di Museum Van Gogh Amsterdam atanapi Rijksmuseum. Dua lembaga ieu nawiskeun gambar lukisan pikeun diunduh. Abdi salamina sukur ka aranjeunna.

Upami anjeun ngalalana di Amsterdam sareng hoyong ningali musium ieu, kuring nyarankeun ngadamel reservasi sateuacanna. Anjeun moal kuciwa.

Situs musium resmi: Museum Van Gogh Amsterdam jeung museum nasional.

Van Gogh sina ngamimitian

Di 2006 kuring mutuskeun janten seniman. Gagasan anu aya dina pipikiran, naha henteu nempatkeun tokoh tina hiji karya kana karya agung anu sanés anu béda-béda nganggo komputer? Anjeun tiasa ningali ieu parantos dilakukeun.

Malah di 2006 ieu teu pati radikal.

Salami sababaraha taun ka hareup, kuring mimiti mikir kumaha ngeunaan ngagabungkeun macem-macem jinis seni?

Dina 2010 kuring damel sobat sareng insinyur pensiunan, nami mimiti Tevis. Anjeunna ngagaduhan latar anu kuat dina fotografi. Dina 2012 kuring mimiti diajar Photoshop.

Dugi ka 2014 kuring nuju produksi. Pitunjuk sareng eupan balik Tevis ngadorong kuring kana kualitas gambar anu langkung saé.

Henteu kedah dikurebkeun kana detilna. Anjeun hoyong ningali hasilna.

vincent van gogh ku david bridburg
Van Gogh Mural II ku David Bridburg

Naha anjeun resep gambar ieu? Huluna naék, buntutna handap. LOL Sababaraha anjeun bakal resep ieu. Aya tilu lapisan lukisan Vincent van Gogh dina gambar ieu. Sinar motong salah sahiji lapisan jero nalika aranjeunna lebet ti kénca. Sinar anu asalna ti belah katuhu neukteuk dua lapisan jero.

Naon salajengna? Abdi gaduh hal pikeun anjeun.

vincent van gogh ku david bridburg
The Vibrance of van Gogh Mural III ku David Bridburg

Anjeun tiasa ngaraosan beureum sareng jeruk di kénca anu ngalir kana héjo teras biru ka katuhu. Swirl lukisan anu diciptakeun ku rohangan bodas kabuka masihan jero.

Cetak anu kuat anu saé ieu hirup sapertos Doors anu terkenal di Dublin anu warna sareng karakterna.

Abdi hoyong jero ... ..

… .Tapi tong sieun, kuring bakal ngajaga tulisan-tulisan ieu dina sisi anu ngahibur.

vincent van gogh ku david bridburg
Kaca patri I ku David Bridburg

Ieu dumasar kana van Gogh's “Noon Rest From Work”. Sidik kuring ngeunaan ieu luar biasa. Upami teu acan aya anu ngawartosan anjeun. LOL Pilihan kertas hérang leres-leres spektakuler.

Hanjakal kuring henteu terang van Gogh sacara pribadi. Kuring henteu isin ka jalma ngeunaan ciptaan kuring. Anjeunna bobo atanapi kasiksa dina kahirupan.

Upami anjeun maca tulisanana, anjeun panginten reuwas. Vincent leres pisan hurupna. Maca cutatan van Gogh nangtang seueur asumsi ngeunaan anu gering méntal.

"Aya béntenna hébat antara saurang panganggona sareng tukang hirup anu sanés. Aya jalma anu nganggur kusabab teu puguh sareng kirang watekna, kusabab dasar sifatna. Upami anjeun resep, anjeun tiasa nyandak kuring pikeun salah sahiji. Teras aya deui jenis idler anu lain, anu cicingna sanaos dirina, anu batinna dikonsumsi ku pangarepan pisan pikeun tindakan anu henteu ngalakukeun nanaon sabab pananganna dihijikeun, kusabab anjeunna, janten ngomong, dibui dimana wae, kusabab anjeunna kakurangan naon anu diperyogikeun janten produktif, sabab kaayaan musibah parantos nyandak anjeunna maksakeun ka tujuan ieu. Jalma sapertos kitu henteu salawasna terang naon anu tiasa anjeunna laksanakeun, tapi anjeunna sacara naluriah raoseun, kuring alus pikeun hiji hal! Ayana mah sanés tanpa alesan! Kuring terang yén kuring tiasa janten jalma anu béda pisan! Kumaha kuring tiasa dianggo, kumaha kuring tiasa jasa? Aya hal di jero kuring, tapi naon éta tiasa? Anjeunna rada nganggur deui. Upami anjeun resep anjeun tiasa nyandak kuring pikeun salah sahiji. "

Vincent van Gogh, Surat Hurup Vincent van Gogh

Sakumaha anjeun tiasa tingali, gambar munggaran kuring sadayana karya konsép.

Ngalarapkeun Alat Digital Anu Séjénna

Ayeuna kuring mimiti maénkeun alat-alatna. Anjeun kantos kéngingkeun gadget, panasaran naon anu tiasa dilakukeun, sareng ngahasilkeun sora anu saé? Atanapi pandangan anyar?

Anu janten dasarna nyaéta van Gogh Almond Blossoms, sapertos lukisan hipu sareng halus.

Sphere III vincent van gogh
Sphere III van Gogh ku David Bridburg

Ieu mangrupikeun lukisan van Gogh's Cypress. Anjeun tiasa ningali kuring parantos nganggo lukisan dina sababaraha cara. Anjeun bakal mendakan Kuring parantos nganggo sababaraha lukisan kaayaan sababaraha kali.

Sphere 7 vincent van gogh
Sphere 7 van Gogh ku David Bridburg

Eupan balik ngeunaan potongan di handap ieu parantos pikaresepeun. Kelir Kuring parantos ngolah deui narik hal anu jero di jero pemirsa.

Pedesaan 20 vincent van gogh
Padesaan 20 van Gogh

Vincent van Gogh "Irises", ieu henteu aya nanaon sapertos anu pernah dikedalkeun ku seniman. Kusabab van Gogh janten panjelajah dina jamanna, naha saur anjeunna hoyong ngajajah seni komputer?

Inv Campuran 6 vincent van gogh
Inv Campuran 6 van Gogh ku David Bridburg

"Mawar sareng Iris", kuring parantos seueur ngagunakeun lukisan ieu. Kagum unggal waktos ku awét pisan lukisan anu janten dasarna nalika kuring nerapkeun téhnik digital.

Inv Campuran 11 vincent van gogh
Inv Campuran 11 van Gogh ku David Bridburg

Parobihan warna dina ieu rumit. Nyusun deui tujuh versi anu béda dina total, anjeun tiasa mendakan skéma warna pikeun ngahias rohangan anu saé anjeun. Versi anu béda sumebar di tilu koléksi anu béda: Rustik, Campuran sareng Campuran Inv.

Inv Campuran 15 vincent van gogh
Inv Campuran 15 van Gogh ku David Bridburg

Ieu di handap aya deui Vincent van Gogh Irises. Waktos ieu lukisan kaayaan henteu acan dirobih. Nanging modérnisasina lengkep sakumaha anjeun tiasa tingali.

BW 6 van Gogh
BW 6 van Gogh ku David Bridburg

nu Kumpulan Hideung Bodas, BW, mangrupikeun percobaan novél dina sudut pandang. Anjeun tiasa ningali pepelakan bodas anu sami ieu kaluar hideung dina koleksi kuring.

Kumpulan Berlapis

Ékspérimén sareng alat ngarah ka Kumpulan Berlapis.

Sababaraha seniman dina kahirupan kuring anu kuring ngarepkeun masihan kuring muji kana karya ieu. Kuring ditiup jauh sareng bersyukur pisan.

The "Almond Blossoms" kanggo pangobatan digital dibuktoskeun deui awét pisan salaku média pikeun tujuan kuring. Warna na dimaksudkeun pikeun narik perhatian anjeun. Dianggo sakumaha potongan aksen anu saé di bumi anjeun.

Lapisan 2 vincent van gogh
Lapisan 2 van Gogh ku David Bridburg

Campuran "Mawar sareng Iris" ieu ngalawan "Almond Blossoms" ngagaduhan potongan adi sareng Almond Blossoms dina warna héjo. Dina beureum ieu perayaan. Dina héjo anu beunghar di perpustakaan anjeun atanapi ruang tamu seni muji kai.

Lapisan 5 vincent van gogh
Lapisan 5 van Gogh ku David Bridburg

Kumaha parasaan anjeun ngeunaan beureum oranyeu? Pendapat kuring jeruk beureum nalika budak ninggali kuring kagum. Angkatan Laut blues naék kana hideung langkung pikasieuneun. Gumantung kana ukuran cetak gambar ieu ngalir ti alit sareng halus dugi ka ageung sareng kuat.

Lapisan 9 vincent van gogh
Lapisan 9 van Gogh ku David Bridburg

"Siang Istirahat Ti Pagawéan", ieu cinta. Aya kasenangan anu tangtu dina nyiptakeun modérnisasi ieu.

dilapis 14 vincent van gogh
Lapisan 14 van Gogh ku David Bridburg

Seni kontemporer

Nalika kuring hubungan sareng anjeun dina blog ieu, kuring nyampur genre. Subjék dina karya seni kontémporér janten objék. Anjeun panginten tiasa ngeruk sirah, maksadna mah potrét hiji jalma ayeuna janten hal.

Dina raraga nunjukkeun ieu ka anjeun kuring bakal ngalebetkeun hiji van Gogh sareng dua gambar non van Gogh. Anjeun tiasa ogé ningali Kumpulan Kontémporér.

Kumpulan gambar ngalih tina subjek ka obyék, teras kana ikon minimalis.

Kontemporer 2 vincent van gogh
Kontemporer 2 van Gogh ku David Bridburg

Pangeran dina baju ayeuna dina bungkus plastik sapertos bonéka.

kontemporer 5 hanneman
Kontémporér 5 Hanneman ku David Bridburg

Naon anu bakal dipikirkeun ku Michelangelo? Panonna panginten henteu ngartos naon ikon ieu. Kami ningali siluét Daud. Gerakan ideu saderhana pikeun narik anjeun.

Kontémporér 12 Michelangelo
Kontémporér 12 Michelangelo ku David Bridburg

Tina dunya ideu kontémporér anjeun badé ngalebetkeun sudut pandang anu béda dina seni. Naha éta definisi radikal? ngabarakatak

Anjeun panginten ningali pola di dieu. Kuring henteu pernah netep kana hiji gaya padamelan. Ieu tabu pikeun seniman. Kuring ngagaduhan seueur pushback di kalangan seniman kuring pikeun henteu nyandak gaya tunggal.

Mimiti kuring pikir ngahibur anjeun masalah. Kadua nganggo alat digital ngamungkinkeun kuring pelukis kabébasan henteu dipiboga. Katilu kuring henteu aya dina setting galéri anu didikte ku anu gaduh galéri. Hartina naon anu ngajual kusabab hubungan kuring sareng anjeun. Teu aya anu sanés anu badé terang yén teraskeun kuring kana hiji gaya atanapi hiji ideu.

Intelektual Amérika

Pos Pos Art

Ieu Mural Koléksi Inteléktual Amérika pedaran:

"Post Pop Art, dunya pamikiran anu langkung ageung sareng impian Amérika. Sidik ieu tiasa dicitak dugi ka ukuran 9 x 4 kaki. Ukuran anu langkung alit katingali dipiguraan. "

Koléksi Inteléktual Amérika Murals ku David Bridburg

Pop Art paduli kana budaya urang ti saprak Perang Vietnam. Post Pop Art aya hubunganana sareng pajeulitna budaya urang dina taun-taun ayeuna. Warna diwanohkeun, nyaéta pinks, beureum, jeruk, sareng konéng. Mindahkeun karya seni jauh ti alam dunya héjo.

Intelektual Amérika vincent van gogh
American Intellectual 6 ku David Bridburg

Abdi tiasa ningali American Intellectual 6 di penthouse New York City. Mural ieu ngagaduhan kakuatan sareng kaendahan anu ngajantenkeun hiji pernyataan.

Intelektual Amérika vincent van gogh
American Intellectual 7 ku David Bridburg

American Intellectual 7 mangrupikeun potongan sadulur. The bastardization sheer of van Gogh Almond Blossoms patarosan kaayaan budaya pikiran. Karya-karya ieu kuat politik. Ngahudangkeun pisan kana abstraksi, kuring ngantep anjeun mikir ieu pikeun hartos.

Taktik kuring sabalikna ti pangarang sareng legenda Mark Twain.

"Jalma anu nyobian mendakan motif dina narasi ieu bakal dituntut; jalma anu nyobian mendakan moral di dinya bakal diasingkeun; jalma anu nyobian mendakan plot di dinya bakal ditembak.

Ku Paréntah Pangarang

per

GG, CHEIF OF ORDANCES ”

Mark Twain, Petualangan Huck Finn

Pinks sareng pirus salajengna dina American Intellectual 11. Ieu arah anu béda pisan pikeun anjeun. Pita anu dipiboga di ruang tamu anjeun anu cerah cerah. Van Gogh's "Almond Blossoms" anu janten dasarna.

Intelektual Amérika vincent van gogh
American Intellectual 11 ku David Bridburg

Dihandap ieu anjeun ningali kebon pertanian Perancis ti 135 taun ka pengker. Lukisan dasarna dirobah ku kuring heula, sareng dianggo dina karya-karya sateuacanna. Langit héjo sareng emas konéng anu langkung beunghar mangrupikeun robahan kuring.

Abstrak lalaunan digolongkeun gambar sisi nagara.

Amérika intelektual vincent van gogh
American Intellectual 13 ku David Bridburg

Modernisasi Vincent van Gogh

nu Kumpulan Koléksi Politik mangrupikeun seni modéren, tapi dina payung Postmodernism.

Naha anjeun panasaran, naon ari "scrog"? A scrog mangrupikeun bolong kawat logam dina pepelakan ganja anu tumuh. Kuncup pepelakan diséréd ngalangkungan bolong supados pepelakan tumuh langkung kuncup.

Dicandak salaku masalah politik, ganja aya hubunganana di dieu sareng ayeuna. Kami penjara jalma kénca sareng ka katuhu pikeun kajahatan anu aya hubunganana sareng panggunaan narkoba. Ieu mangrupikeun runtah artos mayar pajak anu pangsaéna. Paling parah ngonci jalma nyeri pisan kulawarga teu perlu. JMO Dina tulisan ieu hal-hal parantos robih.

Abdi sanés tukang ngaroko atanapi ngarokok ganja.

Judulna dijalankeun salaku "Recent x". Anyar janten sinonim pikeun modéren. "Anyar" mangrupikeun tempat pikeun "Untitled" anu dianggo na nauseum ku seueur seniman. Dina koléksi kuring, kuring ngalakukeun judul sapertos kieu pikeun sababaraha cara anu béda.

Anjeun naroskeun naon anu janten koleksi modern bertema Postmodernism ieu? Pergaulan jaman baheula sareng ayeuna.

Ladang tegalan Vincent van Gogh ditempatkeun dina paningaran gunung The British Museum. Anjeun bakal mendakan sababaraha pernyataan politik anu hésé pisan dina kumpulan éta salaku pamikiran anu memprovokasi. Sareng anjeun bakal mendakan karya seni anu saé pisan.

seni modern vincent van gogh
Anyar 9 ku David Bridburg

Gambar di handap sanés karya turunan van Gogh. Gambar éta nyababkeun gambar turunan Vincent van Gogh. Dua salajengna ieu mangrupikeun potongan adi sakumaha anjeun bakal ningali.

seni abstrak
Anyar 33 ku David Bridburg

Nalika anjeun ningali di luhur dina abstrak, naha anjeun ningali kualitas tonal? Salaku seniman Pos Modern kuring warna agnostik. Postmodernismeu henteu saleresna gaduh tiori warna. Kuring ngawangun sababaraha téori warna pikeun gambar. Kualitas tonal penting pikeun kuring.

Dina kaseueuran karya kuring kuring negeskeun deui struktur komposisi. Ieu mangrupikeun salah sahiji kasempetan éta. Kuring bakal bagja pisan upami anjeun mairan dihandap ngeunaan gambar ieu. Salawasna ngalakonan sareng kolektor kuring, kuring hoyong terang pipikiran anjeun.

vincent modern van gogh
Anyar 34 ku David Bridburg

Ieu gambar anu caang pisan. Gumbira. Naha Vincent, pelukis éta, nganggo alat digital? Kanyataan perkara Vincent éta salaku seniman ékspérimén sapertos anu kantos hirup.

kacindekan

Ieu modernisasi anu luar biasa. Kuring henteu acan istirahat dina kasenangan. Estetika gambarna sanés van Gogh's. Hasilna saleresna mah nyalira. Dina kasenian ieu mangrupikeun posisi anu kandel pisan.

Naon anu kuring parantos pas pikeun anjeun salaku anu maca éta hiburan enteng. Anjeun tiasa ningali kompleksitasna dijalankeun langkung jero. Postmodernismeu téori sateuacan seni komputer janten na sorangan. Ideu sareng aplikasi kuring unik pisan.

Hapunten ka anjeun. Salaku seniman aya perjuangan pikeun milarian artos. Tooting tanduk kuring sorangan nyaéta cara pikeun nguping paruk. Upami anjeun ningali karya seni anjeun leres-leres resep mangga balanja ka kuring.

Hatur nuhun parantos maca tulisan kuring.

Pencét kana gambar naon waé anjeun anu resep ningali halaman penjualan gambar dina halaman wéb kuring (henteu dilarapkeun kana gambar sampul di luhur).

Patarosan: Naha modérnisasi karya seni Vincent van Gogh mangrupakeun ide anu saé? Nalika anjeun ngagulung gambar-gambarna, anjeun bakal ningali kuring parantos langkung saé ngan ukur modérenkeun karya seni Vincent.