Artist dina

Artis David Bridburg
David Bridburg

Artis anjeun Inovator David Bridburg

Kapercayaan kuring, seni mangrupikeun basa anu langkung lega tibatan kecap lisan. Méré arti kana konsép artistik mangrupikeun hiburan sareng latihan kognitif anu ngajantenkeun urang masing-masing manusa pisan.
 
Singketna, Postmodernisme mangrupikeun sintésis jaman baheula sareng ayeuna. Imajinasi kuring duanana visual sareng konseptual.
 
Ngahasilkeun ideu kuring kana prosés percetakan mangrupikeun cara kuring ngabagi ka umum.
 
Jalma anu kalibet dina seni visual dina misi pikeun milarian karya seni anu pikaresepeun. Mudah-mudahan, kuring parantos ngalajur napsu anjeun.

David Bridburg
Avon, CT
Bridburg.com

 

Masing-masing gambar kuring parantos didaptarkeun di Kantor Hak Cipta AS. Pagawean kuring henteu aya dina Domain Publik.

 

Kéngingkeun Langkung Pribadi

 

Pangwangunan Artis

 

Hayu atuh nyatakeun, kuring ngagaduhan masalah ngolah auditory, cacat lahir. Gangguan ieu henteu didiagnosa dugi ka umur 28 taun.

 

Dina 1981, kuring angkat ti Bloomfield High School, CT, ka Universitas Houston pikeun diajar rékayasa. Abdi rindu, sareng sesah diajar. Datang ka imah dina umur 20, kuring mimiti ngerjakeun jalan ngaliwatan UCONN.

 

Kalebet kana kasenian ku teu dihaja, kuring ngadaptar di kelas seni visual pikeun minuhan pamilih inti kuring, sareng janten murid A. Upami diémutan, pendidikan seni anu kuring resep nampi éta saé pisan.

 

Saatos kuliah, kuring hoyong janten pangusaha. Ideu artistik anu kantos aya, kuring henteu hoyong ngadamel gambar kiasan atanapi abstrak. Nyiptakeun hal dina garis anu sanés mangrupikeun telepon kuring.

 

Dina 2006, kuring ngagaduhan ideu pikeun nyandak inohong dina hiji lukisan anu langkung lami sareng nempatkeun kana lukisan salajengna nganggo komputer. Upami éta anu kuring mutuskeun pikeun ngalakukeunana, carita na bakal réngsé.

 

Dina 2012, diajar sorangan, kuring diajar sorangan Photoshop. Dugi ka 2014, kuring ngempelkeun ideu pikeun produksi. Gawe digital nawiskeun kuring cara anyar pikeun abstrak dina tingkat makro sareng mikro.

 

Seni kuring Postmodernisme. Aksioma munggaran Post Modern Art nyaéta yén sagala rupa seni parantos parantos dilakukeun. Sacara paradoks, éstétika Postmodernismeu kuring énggal pikeun pamirsa.

 

Dinten ayeuna salaku seniman penerbit mandiri, kuring nawiskeun katalog online.

FineArtAmerica Corp, percetakan global & pengiriman barang anu aman. Mawa palanggan kuring pangalaman balanja anu saé Bridburg.com.

Sadaya pesenan kajantenan ku Piksel / FineArtAmerica Corp kalayan aranjeunna Penjaminan kapuasan (Kabijakan pamulangan). Pikeun patarosan ngeunaan layanan palanggan telepon pesen anjeun (ngadugikeun nomer urutan) 24 jam / dinten 7 dinten / minggu. Pikeun Telepon Palanggan USA nelepon: (877) 807-5901. Pikeun Telepon Palanggan Inggris nelepon: 0800-014-8971. Pixels Corporation kantor pusatna di Santa Monica, CA.

Patarosan: Naha anjeun dina misi milarian seniman asli? Jelajahi naon anu janten karya seni anu unik pisan.

 

Dave Bridburg