Toko sareng Toko Google, Microsoft, Facebook sareng Instagram

The Bare Bones ku David Bridburg

Carita seni kuring balik ka taun 2006 ku anggapan saderhana janten seniman digital. Karir kuring diluncurkeun sareng diajar diri di 2012. Dina 2014 Postmodernism kuring mimiti ngahasilkeun buah.

Tulang-tulangna diturunkeun, kuring henteu hoyong janten seniman kalaparan.

Salami 6 bulan terakhir kuring parantos ngadamel kampanye balanja. Mimiti sareng Microsoft Shopping, teras damel di Toko Facebook sareng Instagram. Dituturkeun sakedap ku Google Shopping ayeuna janten jalan kerja.

Dina bisnis nyetak réproduksi urang gumantung kana waktos Natal pikeun ngahasilkeun ROI anu saé pisan. Dimimitian dina bulan Nopémber pengeluaran kampanye kuring bakal ningkat.

Nyaho prosés nyiptakeun sareng ngatur kampanye balanja kuring tos kana pasar padamelan.

Toptal nyaéta dunungan impian kuring. Tapi dimana ngamimitianna? Kuring mangrupikeun pangurus Google Shopping, manajer Microsoft Shopping sareng manajer Facebook Instagram Store. Leres kuring kedah seueur diajar. Naha damel sareng abdi? Kusabab kuring resep diajar ngeunaan ieu sareng nyiptakeun toko-toko ieu.

Pangalaman kuring salaku ngajual pihak katilu mandiri damel sareng agrégator anu langkung ageung. Ieu hartosna sababaraha jalan kaluar. Eupan kuring peryogi persetujuan manual khusus. Kuring ngagaduhan pandangan panon cacing sareng pandangan panon manuk dina prosés na.

Klién Toptal bakal kéngingkeun jasa anu paling saé sareng perawatan ti kuring. Kuring ngarti yén kuring mangrupikeun karya dina kamajuan sareng seueur diajar. Gawe sareng Toptal bakal janten kasempetan utama sareng ngahargaan kuring.

Aya sarat pikeun posting blog ieu kuring ngalaman masalah dina rapat. Sugan kusabab kuring anyar pisan di lapangan. Sarat anu kuring ngaitkeun kana halaman Toptal ngeunaan kakhususan kuring. Kuring henteu jelas ngeunaan kumaha Toptal ngagolongkeun pangalaman kuring. Pikeun minuhan saratna kuring bakal nambihan tautan ka STRATEGIS MÉR FREELANSI HIRE. Jujur kuring peryogi bantosan dina judul padamelan kuring. Di pasar karir umum sigana aya daptar judul anu leupas.

tulus,

David Bridburg

Avon, CT

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.