lukisan anjing

Nyiptakeun Pemula Lukisan Anjing ka Ahli

4 Lukisan Anjing Gila? Henteu, Fido Dina Sedeng Anu Urang Cinta Ayeuna

Naha urang dicampur nganggo média anu langkung énggal? Nya éta henteu jelas. Anjeun kedah naroskeun ka kami masing-masing. Di dieu kuring gaduh sababaraha karya salaku poto digital, patung, sareng dua karya digital karya kuring nyalira. 

Ieu gambar anjing bagja pisan. Pelepasan artistik ti dunya Covid 19 urang.

Kuring ngan ukur ngajual karya seni kuring di handap salaku poster sareng cetakan kanvas.

Poto Pom 

Instagram kanggo salah sahiji urang hacker. Presentasi mangrupikeun tampilan profésional anu cool pisan. Sadayana hoyong gambar piaraan anjeun. Pamula atanapi ahli aturan gambar anjing anjeun.

Takashi Murakami nganggo kembang awal taun 1970an sareng rupina senang salaku motif na. Ngobrol ngeunaan optimis. Anjeun moal ngakuan karya seniman tina gambar jalan na Pom anak anjing na. Takashi urang feed Instagram ngagaduhan langkung seueur bowzer ieu (sanés sacara harfiah urang sunda cross).

Pom Takashi Murakami

Takashi Murakami ngagaduhan cara anu pikaresepeun pikeun ningali kabahagiaan. Kabutuhan pisan pribadi atanapi hoyong ngalukis dunya anu sanés tiasa hubungan sareng pikaresepeun. 

Langkung ageung tibatan Kahirupan

Jeff Koons mungkin seniman hirup paling dikenal. Upami anjeun teu acan nguping perkawis anjeunna, hayu atuh ngenalkeun anjeun. Anjing Balon (Beureum) nyaéta patung 20 suku. Koons ganjaran naluri komérsial anjeun. Ayeuna aya anu nyawad karyana ngan ukur éta. Jeff mangrupikeun ruang gema anu teras-terasan ngaleebkeun téma na. Dianggap pangpangna koleksi seniman (éta gumantung kana dompét anjeun), karyana dipajang di publik di panjuru dunya seni rupa. 

Balon Anjing Beureum Jeff Koons
Balon Anjing Beureum ku Jeff Koons

Jeff's Balloon Dog (Oranyeu) dijual dina usum gugur 2013 pikeun $ 58.4 jutaan. Nyetél rékaman dina waktos éta pikeun seniman hirup. Carita ngeunaan pabrik Koons, seniman nyalira, sareng karyana, legendaris. 

Gambar Takashi Murakami sareng Jeff Koons sanés dijual ku kuring. Pamakéan terbatas pikeun nami sareng dua gambar na aya dina kaayaan adil.

Lukisan Anjing Digital

Naha anjeun nganggap panggunaan lukisan alat digital kuring? Abdi sanés purist. Tangtosna éta henteu atoh hartosna ngoyagkeun parahu. Sabenerna. Gut kuring nyarios kuring janten payun sareng anjeun. Abdi bogoh anjing, sareng kuring kedah nerapkeun alat-alat kuring pikeun fido.

Fido asalna tina basa Latin "percanten atanapi percanten". Pasti upami anjeun henteu tiasa percanten ka anak anjing anjeun, saha anu tiasa dipercaya? 

lukisan anjing lab merah anjing pos seni kontemporer
Catetan Musik 6 ku David Bridburg

Upami anjeun resep anjing, alesan anjeun nyetél kana tulisan blog ieu, anjeun kedah bogoh ka laboratorium. Kuring merhatoskeun pisan panon na. Anjeun tiasa klik gambarna pikeun tampilan anu langkung saé. 

lukisan anjing rottweiler anjing pos seni kontemporer
Catetan Musik 34 ku David Bridburg

Anjeun boh jalma Rottweiler atanapi henteu. Henteu kedah ngayakinkeun anjeun, atanapi henteu aya cara pikeun ngayakinkeun anjeun. Kuring gaduh titik lemes dina haté pikeun rotts ieu. Deui panon dina ieu sacara saksama dilakukeun. Sato ieu lantip sareng jelas, yakin pisan, atlit. 

Ayeuna ieu tiasa nyerang anjeun béda-béda, kuring nyimpen gambar sato kuring dina gambar kuring Kumpulan Kontemporer. Kumpulan ieu dikembangkeun saatos Kumpulan Kontémporér kuring, dihartikeun salaku subjek janten obyék. Pikirkeun Anjing Balon Jeff Koons. 

Ieu kumaha kuring ngenalkeun koleksi:

"Catetan musik sapertos kahirupan ngan ukur heureuy. Anjeun tiasa ningali dina Kumpulan Kontémporér kuring sateuacanna, kuring nyiptakeun deui subjek salaku objék. Dina koléksi ieu, Koleksi Kontémporér Post, kuring nyampur kahirupan deui kana objék. Sasatoan sering dianggap objék sareng dimanusiakeun ngajantenkeun aranjeunna janten topik anu sampurna. "

David Bridburg, panulis blog

Hubungan modéren sareng fido aya dimana waé. Anjing tiasa hirup langkung lami di bumi anjeun tibatan di alam liar. Kami resep ka anak anjing. 

Addendum: Canine, Wolf, Fox, sareng Rottweiler

Hatur nuhun ka dua jalma anu terang karya seni kuring. Duanana maca artikel ieu parantos nyarios, nambihan inpormasi lengkep pikeun maca sareng nambihan gambar anjing anjeun anu sanés. Ibu keukeuh kuring boga deui tawaran ka pamiarsa kuring. Hiji kolektor nyerat kuring nyarios yén anjeunna henteu ningali cetakan ajag anu dipiboga dibahas.

Ngaraos sumanget pisan, kuring deui ngamutahirkeun tulisan ieu. Kuring bakal ninggalkeun kacindekan saderhana kuring dina tungtungna henteu robih.

Ajag mangrupikeun anjing munggaran urang

Anjeun panginten resep kana dua vérsi ieu gambar ajag. Téhnikna nyaéta pendekatan anu unik. Kuring moal masihan rahasia dagang leutik kuring.

Kaayaan mimiti gambar ieu cerah sareng hérang.

anjing ajag
Catetan Musik 21 ku David Bridburg

Anjeunna nyaéta serigala anu tampan. Anjeun tiasa ningali watekna, kalayan bagja niat kana hal di lingkunganana. Anjing dina jero aya. Siga irung sareng ceuli.

Réspon anjeun dibagi antara dua gambar ieu. Ninggalkeun rohangan bodas sacara artistik pikaresepeun. Struktur gambarna nyaéta anu kuat.

Versi kadua diperyogikeun sabab bulu anu subur mangrupikeun ciri serigala.

anjing ajag
Catetan Musik 36 ku David Bridburg

Parobihan tunggal dina warna tambahan nyiptakeun ajag dina moro. Anjeunna niat kana hal anu saé. Jiga anjing ngudag bajing.

A Fox tunggal

Nyandak kabébasan, kuring parantos nambihan rupa-rupa warna pikeun rubah kuring. Anjeun tiasa resep ieu. Rubah anu ngalangkungan pager hirup mangrupikeun paningali anu urang manusa leres-leres resep. Kilap kabebasan alam.

anjing rubah
Catetan Musik 37 ku David Bridburg

Naon anu narik ati ngeunaan gambar ieu rubah? Anjeun bakal ningali éta, upami kuring nyarios.

Rubah di lingkungan anjeun henteu pernah ngantep anjeun caket. Upami anjeun sapertos kaseueuran urang. Tutup ieu ngagaduhan intensitas kusabab éta. Anjeun janten bagian tina alam.

Rubah kuring nampi réspon anu haneut pisan tina seueur jalmi. Salaku seniman, kuring ngahargaan pisan. Kami seniman dikosongkan kadang-kadang.

Rottweiler mangrupakeun urang sunda anu istiméwa pisan

Dua puluh taun ka pengker, sobat lami anu dipikacinta ngenalkeun kuring ka Rottweiler na. Ngaranna Porkie. Rottie jalu ageung, Porkie mangrupikeun anjing panyalametkeun. Babaturan kuring anjing anjing. Nagara Connecticut parantos nempatkeun anjeunna sareng anjeunna, nyalametkeun nyawana.

Porkie ambek pisan nalika meunang. Anjeunna parantos parah disiksa. Minggu kahiji di imahna, anjeunna nyarios ka rerencangan anu silih, "Abdi henteu tiasa ngalakukeun éta". Minggu kadua, anjeunna henteu kantos kagungan anjing anu satia.

Anjeunna bakal nyarios, teu aya anjing sapertos Rottweiler. Urang sunda na ngagaduhan padamelan. Anjeunna anjing paling serbaguna.

Ieu pérsi kadua gambar Rottweiler.

Rottweiler pupuh
Catetan Musik 33 ku David Bridburg

Kahirupan gaduh waktos anu saé sareng goréng. Saha kuring anu ngawartosan éta? Anjeun sadar pisan. Porkie ngalangkung, sareng réréncangan caket kuring ngalegleg manah dua taun ka hareup. Nalika kuring sedih dina waktos éta, kuring ningali deui sareng kenangan anu pikaresepeun.

Dina perdana na, Porkie mangrupikeun salah sahiji atlit anu paling hébat anu kuring kantos kenal. Duanana duanana ngagaduhan haté anu gedé pisan.

Éta koméntar terakhir mangrupikeun kasimpulan nyata pikeun kuring pribadi. Nalika kuring nyarios langkung luhur ku pembaruan ieu kuring moal ngarobah kasimpulan aslina. Iwal ti ngarobah kecap pamimpin tina "anjing" janten "anjing anjing".

Kacindekann

Canine salaku pokok masalah seni rupa parantos aya salamina. Salami urang parantos aya. Téhnik anyar peremajaan. 

Pencét gambar naon waé anu anjeun pikahoyong pikeun ningali halaman penjualan gambar dina halaman wéb kuring (ngan ukur seni kuring, henteu berlaku pikeun gambar panutup di luhur).

Patarosan: Kumaha seniman kontémporér resep anjing? Hayu atuh itung jalan. Serius, média anu langkung énggal pikaresepeun.