lukisan kembang mawar sareng Irises

Kumaha Lukisan Kembang Kuring Gampang Dijieun

10 Lukisan Kembang Éndah Éksklusif ku David Bridburg

Ngamimitian proyek anyar tiasa pikasieuneun. Abdi ngartos eta. Megatkeun barang-barang janten sakedik. Tetep saderhana. Pasang hiji suku payuneun anu sanés.

Kuring ngan ukur kitu. Ayeuna sababaraha taun ka hareup kuring ngadeukeutan 400 karya seni. Ti mimiti pemula nepi ka ahli lukisan kembang ieu angkat tina gampang didamel janten langkung kompleks.

Caritana mah béda pisan. Janten kasenian kuring benten pisan. Sareng kuring henteu cicing waé. Sapuluh karya kuring badé nunjukkeun anjeun gaduh carita anu pikaresepeun. 

Nami abdi David Bridburg. Abdi seniman Pos Modern. Sejarah kuring kalebet cacat lahir. Masalah kuring nyaéta gangguan pamrosésan pendengaran. Anjeun panginten ngagaduhan anggota kulawarga atanapi sobat dalit anu ngalaman kasusah diajar. 

Indera anu sanés buta lalaki beuki luhur. Nya kitu sapertos kitu naha kuring seniman visual. 

Ngahaja murag kana kasenian di paguron luhur, kuring resep aya di kelas-kelas éta. Ngalenyepan pelajaran sapertos bolu, kuring janten nungtut sorangan. Profésor utama resep éta. 

Pelajaranna pangsaéna. Abdi henteu terang yén dina waktos éta. Kuring dibéré pakakas kréatip tur teu aya aturan.

Ayeuna upami anjeun ningali dunya seni rupa di New York City, urang terang seueur pisan anu henteu praktis. Patarosan na timbul, upami anjeun ngagantung kumaha waé éta bakal tetep dina témbok? 

Kuring nyiapkeun cetakan kuring pikeun kabutuhan anjeun. Sacara konseptual kuring ngalaman dinten médan siram kalayan ideu asli. Tangtosna ideu aslina nyaéta pikeun tingkat anu béda dina unggal karya kuring. 

Poe ieu kuring ngajual desain kembang kuring salaku poster sareng cetakan kanvas.

Gambar ieu dumasarkeun kana kembang. Salaku aksés gampang kana kembang anu sumebar di halaman wéb kuring, tingali kuring Kembang Ros sareng Kembang Koléksi.

Intro pikeun van Gogh 

Lukisan kembang, lukisan kembang, Mawar sareng Kembang van Gogh
Campur 16 van Gogh ku David Bridburg

Anjeun kamungkinan mikawanoh ieu Roses sareng Irises anu kawéntar sareng terinspirasi ku Vincent van Gogh. Abdi resep potongan. 

Salaku seniman Pos Modern anu nganggo lukisan kembang, kuring kedah ngalakukeun hal-hal kuring. Pikeun nyobaan kumaha waé pikeun modérisikeun lukisan sareng ngadamelna, wani kuring nyarios, saé pisan? Anjeun janten hakim. 

Seueur anjeun bakal resep ieu. Kaseueuran jalma ningali halaman wéb kuring, sareng mendakan seni kuring menarik pisan. Éta intina. Mangkat ka arah anu anyar pisan anu matak pikabungaheun.

Kuring linggih di kelas kuliah kuring damel dina jalur anyar. Lulus dina taun 1990 sababaraha waktos di 2006 kuring mimiti muka éta tantangan anyar. 

Numpak kuring geus senang. Anjeun bakal ningali sababaraha hal anu teu disangka-sangka. 

Salajengna Gauguin, sareng Anu Teu Diarepkeun

Anjeun panginten parantos ningali kembang ros sareng kelopak warna sapertos pelangi, geulis sareng saderhana. 

Sanaos anjeun henteu acan leres-leres ningali sateuacanna, kuring nganggo 15 lukisan Paul Gauguin masing-masing diteukteuk janten kelopak. 

JULIET:
"Éta tapi nami anjeun anu musuh kuring;
Anjeun nyalira, sanaos sanés Montague.
Naon Montague? … O, janten nami anu sanés!
Naon anu namina? éta anu urang sebut acuk
Ku Naon waé Ngaran séjén bakal bau sakumaha amis;
Janten Romeo bakal, upami anjeunna sanés Romeo disebat,
Tetep kasampurnaan anu dipikahayang na
Tanpa gelar éta. "(Romeo sareng Juliet, Act-II, Adegan-II, Garis 38-49)

Saha anu tiasa nolak Shakespeare sakedik? 

Upami anjeun ngeklik gambar ieu anjeun badé lebet kana "Kumpulan Kembang sareng Mawar" kuring. Aya tilu vérsi "Mawar Gauguin" kuring anu ku anjeun hoyong ditingali. Anjeun tiasa bersantai sareng ningali sakumna koleksi ti dieu sacangkir kopi.

Lukisan kembang, Mawar Gauguin
Mawar Gauguin ku David Bridburg

Naha anjeun naroskeun cekelan naon anu kuring hartosna ku Post Modern? 

Cara anu paling saderhana, paling jelas pikeun nangtoskeun postmodernismeu, sadayana parantos dilakukeun sateuacanna. Ku nyandak ti baheula, urang nyiptakeun hal anu énggal. Éta paradoks. Kami nyiptakeun deui dinten ayeuna. 

Ngadeukeutan Vincent van Gogh

Anjeun bakal perhatoskeun van Gogh mangrupikeun seniman karesep kuring. Ngerjakeun deui hasil karya anjeunna mangrupikeun kakuatan utama dina damel kuring. 

Klaim kasedihna, Vincent van Gogh henteu kantos ngical lukisanna nalika hirupna. Dina ieu, internét ngabantosan kuring pikeun ngajual ideu kuring. Mertimbangkeun taun-taun mimiti kuring di SD kalayan masalah pendengaran, kuring henteu ngiringan ngusahakeun sareng ngajual seni kuring.

Nyiptakeun rupa-rupa padamelan parantos janten ide anu saé pikeun kuring. Kuring henteu terang naon anu anjeun bakal cinta. Sababaraha cetakan anu parantos dipésér ku jalma-jalma, panginten moal pernah payu. Hal-hal sanés anu kuring pikir bakal populér henteu kantos dijual. Ngan anjeun anu tiasa mutuskeun naon anu anjeun tingali dina karya seni. 

lukisan kembang, gambar van gogh berlapis
Lapisan 4 van Gogh ku David Bridburg

Teu sangka ieu bakal payu. Artis sanés parantos nyarios ka kuring ieu saé pisan. Sababaraha jalma parantos ngawartosan éta saé pisan. Nibbles euweuh kacamatan. 

Paduli, kuring kéngingkeun seueur kasieun ti nyiptakeun. Tungtungna, éta matak nguntungkeun.  

Abstraksi

Potongan-potongan abstraksi bentukna ahéng ngawangun sadayana. Komo nalika ngeunaan karya seni kiasan.

Anjeun tiasa nyaman linggih terasrasakeun karya-karya ieu. Éta anu Abdi hoyong. Blog ieu dimaksudkan janten bacaan anu enteng.

Suffice to say, I will mention “abstraction” sabab asalna tina abstraksi van Gogh pikeun abstraksi piksel komputer ieu pakakas kuring. 

Nalika kuring ngadamel seni tina karya agung, kuring mimiti ngagunakeun alat digital pikeun nyieun seni tanpa karya agung. Sababaraha potongan anyar ieu kuring bakal kalebet. 

cet kembang, lukisan kembang, tulip abstrak
Catetan Musik 3 ku David Bridburg

Anjeun tiasa ningali kuring henteu ngagaduhan palette warna tunggal. Pos Seni Modern henteu ngagaduhan téori warna anu penting. Kuring ngan ukur ngalakukeun hal sorangan. Prinsip panduan kuring salah sahiji pikeun nyocogkeun nada unggal warna dina potongan anu ditangtoskeun. 

Kalayan minat anjeun kana kembang, anjeun sumping kana blog ieu pikeun ningali ungkapan anu langkung ékspérimén. Tapi tulip kedah tetep tulip dina bentuk.

Kembang Abstrak 2

Gelas sampanye warnaan anjeun. Kuring asup kana hakekat kembang, tapi ayeuna teu aya genus. 

cet kembang, lukisan kembang, kembang abstrak 2
Kembang Abstrak 2 ku David Bridburg

Séri leutik ieu tina tilu abstrak ékspérimén sareng desain komputer anu leupas. Acan alat digitalna pas pisan.

Kelas gambar munggaran kuring fokus kana janten leupas. Mindahkeun panangan tina taktak pikeun ngawangun gambar. Sabalikna tina pigeulang. 

Ningali pelukis ti jaman baheula sareng réncang anu langkung anyar, kuring sadar kabutuhan pagawéan digital janten leupas. 

Ieu janten estetika anu énggal pisan. Dipiguraan sareng dipasang, gambar ieu saé. 

Pulas Terakhir dina Tiluanana 

Héjo mendakan bumi. Urang hirup dina planét anu héjo. Nuansa héjo dina hiasan robih nalika puluhan taun maju. 

Ngiuhan héjo ieu unik, ngasongkeun patarosan, "naha ieu ti mimiti taun 1970an? Sareng kakuatan kembang? " Nya, henteu héjo ieu unik dugi ka ayeuna. 

Kuring damel pikeun ngahibur anjeun sareng palét warna énggal pikeun hiasan. 

cet kembang, kembang abstrak 3
Kembang Abstrak 3 ku David Bridburg

Hayu atuh terang kumaha anjeun nampi gambar ieu. Urang masing-masing ningali warna anu béda.

Tanggapan anjeun ngaapresiasi. Jalma-jalma parantos muka dunya wawasan pikeun kuring mangtaun-taun.

Kumaha Loose Éta tiasa?

"Kuring tawt kuring taw ka tatdy puddy. Tuh, kuring mah ”- Tweety kanari konéng.

kembang paintg, kembang dina angin
Kembang dina Angin ku David Bridburg

Kuring masihan anjeun serendipitous. Muter murni, kuring henteu tiasa kéngingkeun gambar nganggo komputer. 

Angin ngahudangkeun anjeun, sareng nyandak anjeun angkat. Babaturan kuring pakait sareng gambar ieu salaku relief setrés anu hébat. Anjeunna katingali sajajalan dina bentuk jeruk pikeun felines buluan saeutik. 

Anjeunna leres-leres rerencangan anu paling lucu anu dipimilik ku kuring. Anjeunna ngagantung kanvas 48 of gambar ieu dina témbok peuntaseun hawu na. Pra Covid, babaturanana badé lirén sareng nyarios, "éta ucing", nunjuk kembang tengah?

Tanggapanana, "ngan anjeunna terang naha anjeunna ucing", ku panon herang.

Salah sahiji rerencangan anu pangsaéna nyaah ka situs abdi kanggo mésér gambar ieu, tapi mésér naon anu bakal kuring pintasikeun salajengna…

Lukisan Kembang Digital 

Anjeun tiasa ningali dina ieu sikat sikat kuring. Abdi cet. Kontrol tambahan nyaéta warna rohangan négatip kuring, cara anu mewah pikeun nyarios latar tukang. 

Ngagunakeun blues tiasa manteng jero dugi ka salamina. Siga langit biru bade ngalangkungan cakrawala. 

lukisan kembang, kembang beureum
Kembang Beureum ku David Bridburg

Nyarios salaku Dave, sanés salaku seniman, biru ieu tahan ka kuring. Milih warna sacara digital henteu gampang. Nyaho naon anu kuring hoyong lebet, kuring henteu kedah milih-milih swath warna.

gampang peupeus 

lukisan kembang, kembang rapuh
Ripuh ku David Bridburg

"Tahan cik menit! Éta mangrupikeun dua gambar anu sami ”, kuring tiasa nguping anjeun nyarios ayeuna. 

Leres, kuring ngaku salah ka anjeun. ngabarakatak

Tingali langkung ati-ati dina Fragile, ngaklik nyandak tampilan gambar dina halaman wéb mah. Aya kualitas estetika anjeun tiasa ningali. Héjo haneut.

Aya kerentanan persépsi dina gambar ieu. Lelembutan anu ngahontal kana haté anjeun.

Sareng 10  

Apropos, abdi tinggalkeun anjeun sareng ciptaan terakhir ieu.

kembang cet, mawar sareng hirupkeun maot
Kahirupan kaluar tina Maot ku David Bridburg

Bapa kuring geuwat resep gambar ieu. Hal anu boga tujuan ngeunaan kahirupan. Pikeun kuring éta hadiah.

Kuring parantos ngolah deui Ros Roses sareng Irises ku Vincent van Gogh sababaraha kali. Gambar ieu sanaos janten pernyataan anu langkung ageung.

Datang deui kana éditan sareng masihan anjeun sababaraha eupan balik kuring, bapak resep disebatkeun dina tulisan kuring. Ibu hoyong mésér "Kembang dina Angin", sareng ucing-ucing. Ibu nyaéta jalma anjing. Ieu sadayana kaget kuring.

kacindekan

Anjeun parantos ningali ideu digital ngarobah seni. Rupa-rupa éstétika lega pisan. 

Ideu-ideu kuring kalebet dina budaya urang. Upami balanja seni anjeun panginten hoyong inspirasi énggal. Kasuksésan di dieu mangrupikeun lahir deui, pembaharuan seni sareng kahirupan. 

Aya itungan budaya anu aneh anu lumangsung dina seni rupa, ideu digital v lukisan aslina. The artworld, resep atanapi henteu, anu reeling tina ngarecahna di dunya galeri. Galéri kaleungitan kumaha cara ngajual seni digital.

Pendekatanna nyaéta pikeun seniman, kuring sorangan, nyandak banténg ku tanduk, ngetok anjeun kana taktak sareng nyarios, "ieu kuring". Tanggapan kana tulisan kuring parantos haneut sareng ngadukung.

Kolektor parantos ngadamel pameseran anu pikaresepeun pisan. Pasangan di New York City ngagaleuh "Intelektual Amérika 6”Dua minggu ka pengker kanggo ruang tamu na. Potongan ieu mangrupikeun pernyataan anu abstrak pikeun kasetaraan ras. Anjeunna leres-leres kéngingkeunana. Print anu mangrupikeun mural kanvas 84.

Naon anu matak pikaresepeun ngeunaan jaman urang, dina jaman digital ieu, nyaéta cetakan tiasa dilakukeun dina paningkatan mimitian jam 8 ″ dugi ka 108 ″. Cetakan 84 fit pas sareng rohangan na sampurna.

Ku jalan kitu, Kumpulan Intelektual Amérika nyaéta karya seni Post Pop. Genre anu utami pikeun sadaya kumpulan anu bertema kuring nyaéta Postmodernism.

Abdi hoyong ngantepkeun anjeun sareng ide, perasaan, sareng sudut pandang yén seni rupa luhur sayogi online ku kuring nyalira sareng seniman anu sanés. Anjeun tiasa mendakan éstétika digital anu dipikaresep ku anjeun sareng cocog sareng gaya hirup anjeun.

Pencét gambar naon waé anu anjeun pikahoyong pikeun ningali halaman penjualan gambar dina halaman wéb kuring (henteu dilarapkeun ka gambar sampul di luhur).

Patarosan: Naha sadayana parantos dilakukeun sateuacanna? Jawabanna tiasa kaget anjeun.