seniman abstrak david bridburg

Kumaha Ningali Artis Abstrak Pikeun Anu Wiwitan

Seniman Abstrak sareng Seni: Hideung Bodas, Harti, Géometrik, sareng Modern Salaku pamula hoyong ngamimitian di mana waé dina kasenian anjeun kedah ngamimitian dimana-mana. Kuring miharep anjeun mendakan tulisan kuring dibaca pikaresepeun. KISS sareng nyiptakeun, anjeun tiasa janten seniman abstrak anu pikaresepeun. Bantahan maju lempeng: ku nempel kana carita kuring anjeun bakal…

Continue reading Kumaha Ningali Artis Abstrak Pikeun Anu Wiwitan