seniman abstrak david bridburg

Kumaha Ningali Artis Abstrak Pikeun Anu Wiwitan

Seniman Abstrak sareng Seni: Hideung Bodas, Harti, Géometrik, sareng Modern

Salaku pamula hoyong ngamimitian di mana waé dina kasenian anjeun kedah ngamimitian waé. Kuring miharep anjeun mendakan tulisan kuring dibaca pikaresepeun. KISS sareng nyiptakeun, anjeun tiasa janten seniman abstrak anu pikaresepeun.

Bantahan maju lempeng: ku ngalengkep kana carita kuring anjeun bakal kéngingkeun ide anu saé pisan ngeunaan bidang karya seni abstrak tanpa nganggo asumsi ngeunaan seniman sanés.

Anjeun gaduh seueur pamanggih ngeunaan seniman abstrak. Kami mangrupikeun produk tina pakakas sareng waktos urang. Ayeuna dina jaman digital, kuring mangrupikeun seniman Pos Modern. Nyiptakeun ti baheula sareng nampilkeun hal anu unik.

Seueur waktos seni abstrak modéren sateuacan perang janten éksprésionis abstrak saatos WW II. Dugi ka taun 1980an, pamikiran nyampurkeun kiasan sareng abstraksi janten pikaresepeun pikeun seueur seniman.

Konsép kuring henteu asup kana kategori ieu. Ngagunakeun alat digital, kuring ngalaksanakeun téori seni Post Modern. Ilaharna kuring nyampur dua atanapi tilu jinis kana unggal potongan anu kuring jiptakeun. Campuran waktos éta nyaéta alesan kuring dina sababaraha karya seni abstrak kuring.

Ayeuna aya kebangkitan seniman abstrak anu béda pisan kusabab alat digital.

Nalika anjeun ningali karya seni kuring sadar anjeun kalibet dina pangalaman anu unik pisan.

Kuring nawiskeun seni abstrak sareng seueur deui salaku poster sareng cetakan kanvas.

Pangakuan ka Artis Abstrak

Ngan sateuacan kuring ngamimitian, kuring hoyong masihan kiridit ka sababaraha payun ti kuring. Ti JMW Turner ka Picasso ka Pollock ka Franz Kline, sareng seueur deui seniman abstrak.

Kuring ngajenan dina sadaya padamelan kuring pikeun anu sumping sateuacan kuring. Naon anu kuring lakukeun unik pisan, sareng leres-leres wawatesan sareng anu asli. Kuring peryogi seueur sajarah seni pikeun muka jalan.

Tulisan ieu mangrupikeun conto tina pamikiran sareng karya seni kuring. Maca ieu anjeun panginten tiasa dipercaya yén kuring seniman abstrak. Seni abstrak sékundér dina awak damel kuring.

Abstrak Seni Hideung Bodas

Kalayan gambar hideung bodas, kuring ngayun ti saprak politik pisan kana akar Postmodernismeu kuring, panggunaan karya agung.

Pagawean munggaran ieu politik pisan. Abdi badé ati-ati dina henteu mairan. Anjeun tiasa mikir ngeunaan padamelan ieu.

seniman abstrak david bridburg
American Intellectual 4 ku David Bridburg

Post Pop Art, American Intellectual 4 asalna mural ukuranna dugi ka 9 x 4 kaki. Sidik ukuran leutik anu hadé tur kuat dipiguraan. Gambar-gambar anu aya dina potongan ieu nyaéta poto Edward S. Curtis.

Pamakéan kuring ngeunaan téori Post Modern ayeuna janten langsung kabuktosan. Anu parantos kuring lakukeun nyaéta ngagunakeun gambar anu kapengker pikeun ngadamel gambar énggal nganggo alat digital.

"Topi lawas", anjeun nyarios. Nya ku sababaraha cara anjeun leres. Bédana na anu ngadopsi mimiti ngajantenkeun seni salaku parodi. Ieu seni rupa anu serius. Anu Mona Lisa henteu rok naék naék bari anjeunna ngaroko roko.

Artform kuring kalebet kana téori Post Modern, tapi teu aya dina waktos. Téori ieu leres-leres diadegkeun mangpuluh-puluh taun ka pengker. Janten naon anu masihan? Alat digital masihan. Imajinasi konsép kuring masihan. Kaliwat masihan. Ayeuna masihan. Ieu karya anyar kréatip.

Langkung seueur langkung leres dilakukeun ku Postmodernisme dina seni visual sabab tiori dikandung. Nyatana salaku hiji genre ngan ukur aya filsafat. Anyar ayeuna galéri New York parantos nyobian usaha penjualan révisi. Ujung konsép anu kuring tambahkeun téh ngan ukur ku kuring.

Filsafat Postmodernism basajan pisan. Sadayana parantos dipidamel sateuacanna, nganggo jaman baheula, urang nyiptakeun hal anu énggal pisan. Dua masalah sateuacanna anu ngalambatkeun genre ieu nyaéta kurangna komputer sareng kandel seniman sateuacanna. Karya seni turunan mangrupikeun tabu terakhir di dunya seni.

Dua salajengna ieu nyaéta potongan adi atanapi potongan lanceuk. A bust of Michelangelo's "The Statue of David" janten pusat panggung.

Duanana ieu aya dina mah Kumpulan Kontémporér. Hiji nuturkeun anu salajengna. Lakonna murni abstrak. Gagasan berkembang dina kumpulan ieu. Subjék janten obyék nalika urang ngalih ti padamel. Teras obyék janten ikon minimalis.

seniman abstrak david bridburg
Kontémporér 11 Michelangelo ku David Bridburg

Di antara dua, kuring dimimitian ku gambar ieu di handap. Éling hadiah artistik kuring sareng nyiptakeun gambar di luhur sapertos anu dipidangkeun.

seniman abstrak david bridburg
Kontémporér 12 Michelangelo ku David Bridburg

Naon anu dipikirkeun ku Michelangelo? Nya anjeunna sanés seniman abstrak. Teu jelas pisan yén anjeunna bakal tiasa ningali dua karya seni ieu. Budaya-na leres-leres parantos lami teu ngalatih anjeunna pikeun waktos-waktos ieu.

Pikeun Michelangelo, dua karya ieu sigana mah karya figuratif pisan.

Salajengna janten politik pisan. Pikeun manah politik urang ayeuna.

Hideung bodas ieu perkawis janten minoritas dina laut bodas. Kuring parantos lebet salaku seniman hideung pikeun ngiringan.

seniman abstrak david bridburg
Recent32 ku DavidBridburg

Sapotong ieu ngabijilkeun patarosan, "naon anu dipikirkeun ku jalma"? Abdi henteu nginjeum didieu ti seniman anu sanés. Kuring nyandak banténg ku tanduk sareng nyarios naon anu kuring datang.

Harti Seni Abstrak

Nyiptakeun ieu saderhana mungkin, seni abstrak asalna tina anggapan abstraksi. Upami anjeun ngagaduhan simbut wol di rohangan kulawarga anjeun panginten nyandak ngan ukur tilu inci pasagi. Teras ditiupkeun tilu inci éta kana kanvas tilu suku. Abstrak henteu dikenal deui salaku kuadrat tina simbut wol.

Aya karya seni dina éta. Ayeuna leupaskeun ekspresi kiasan, sareng buka dunya ciptaan.

Unggal elemen desain tiasa dianggo deui. Unggal téhnik tiasa dianggo deui. Abstrak Ekspresionisme dikembangkeun ti dinya.

Anjeun panginten bakal ngaraosan sababaraha gambar salajengna. Aranjeunna Neo Cubism. Ieu dimana kuring nyandak Cubism Mondrian. Ngalakukeun mahluk Post Modern, Neo Cubism, sareng seni abstrak. Pos Modéren sering istilah payung kuring.

Abstrak Art Geometric

Kubisme Mondrian ngeunaan kasaimbangan géométri. Dua karya ieu ngajenan ka Mondrian.

Geometris seni abstrak nyaéta pendekatan sorangan pikeun abstraksi. Ieu masalah kusabab kuring ngalih kana bentuk abstraksi anu sanés. Khususna seni abstrak modéren dianggo tina kurva atanapi bentuk organik.

Hubungan spasial béda-béda masing-masing. Duanana tilu diménsi. Teu aya téori warna dina seni Post Modern. Sabalikna dianggo pikeun digawé Abdi nyusun téori warna kuring nyalira. Hiji konsistén dina téori warna kuring damel dina nada anu cocog sareng sakumpulan warna dina salembar seni.

seniman abstrak david bridburg
Anyar 24 ku David Bridburg

Tanda tangan dina karya ieu pikaresepeun. Kuring sering nyandak kabébasan sareng seni kuring.

seniman abstrak david bridburg
Anyar 25 ku David Bridburg

Anyar 27 mangrupikeun percobaan. Megatkeun pesawat sareng ngawangun komposisi nyiptakeun abstrak anu bergerigi dina gerak.

Ningali kuring tiasa senang, kuring nyebut ieu potrét diri.

geometri seni abstrak
Anyar 27 ku David Bridburg

Nembe 33 parantos teratur pisan, tapi prosés kréatip pisan acak. Deui warna na caket pisan cocog sareng nada. Éstétika dihijikeun.

geometri seni abstrak
Anyar 33 ku David Bridburg

Sakali deui sadar naon anu kuring gaduh, kuring nyiptakeun 34 Anyar ngagunakeun 33 salaku prototipe kuring. Ieu henteu deui mangrupikeun karya seni abstrak. Ciptana masih géometri.

geometri seni abstrak
Anyar 34 ku David Bridburg

Ngahontal sipat géométri ideu kuring nyiptakeun Palang tina lapisan warna-warna caang. Pernah nganggo warna anu sami dua kali. Ékspérimén ieu ditarik kalayan éndah, upami kuring nyarios sorangan.

geometri seni abstrak
Anyar 35 ku David Bridburg

Aya sababaraha langkung abstrak geometri diantara kumpulan tema kuring. Abdi hoyong nutup bagian ieu tulisan ku anu pikaresepeun pikeun anjeun.

Pikirkeun sababaraha Jazz modéren, panginten Charlie Parker atanapi Miles Davis. Pikirkeun wirahma anu disinkronkeun.

Naon anu luput tina seueur seniman, wirahma na anu janten dasarna. Detik ganjil tina sinkopasi mangrupikeun warna anu sanés.

géometris abstrak david bridburg
Jeruk ku David Bridburg

Éta pamikiran kuring. Kuring ngan ukur gaduh sababaraha nugget kanggo nawiskeun anjeun ngeunaan kumaha seniman sanés panginten lengkep sareng anjeun.

Putus Sawala

Anyar x mangrupikeun sinonim pikeun kecap Modern x. Kuring ogé ngalakukeun ieu ku kecap Music Notes x pikeun nyiptakeun konsép ephemeral anu aya dina Post Contemporary Collection kuring. Dina seueur koleksi kuring anu sanés, nami Rustic x artist, Blend x artist's name, sareng Inv (sanés) Blend x artist's… anu dianggo.

Post Pop Art disimpen dina Kumpulan Intelektual Amérika kuring, American Intellectual x mangrupikeun tempat nempatkeun judul. Hubungan gerakan seni hébat sateuacanna kamandang ngaliwatan gerakan seni modéren anu dicampur. Deui genre payung nyaéta Post Modern.

Kumpulan seni dina halaman wéb kuring, Bridburg.com, anu teratur pisan. Kuring nyetél padamelan damel pikeun ngadamel seni dina kumpulan. Mindahkeun konstruktor pikeun ngembangkeun langkung seni dina koléksi. Teras kuring ngarumuskeun susunan anyar pikeun téma koleksi anu énggal.

Artis abstrak sanésna nganggo panempatan judul "untitled x". Salaku seniman taun 1960an sareng sajabina ngalakukeun ieu aranjeunna musna dina parobihan.

Teras dina mindahkeun seni abstrak online ku judul "untitled x" janten masalah pisan pikeun komputer. Langkung parah pikeun para seniman, masarakat henteu tiasa dipercaya milarian judul anu dimimitian salaku "untitled x". Seueur seniman ieu nganggo sakedik judul anu sanés.

Pagawéan leungit kana waktuna.

Sanaos kuring sanés mangrupikeun generasi seniman sareng henteu tiasa ngaraos nyeri aranjeunna, kaayaan henteu tiasa dipertanggungkeun pikeun galeri maranéhna.

Bisa ogé ngabahas sareng anjeun dina titik ieu, kuring sanés seniman galeri. Éksprési kuring bébas tina penjaga gerbang. Kuring di dieu komunikasi langsung sareng anjeun. Tujuanana mah hiburan anjeun.

Upami kuring dikenal engké bakal langkung saé.

Abstrak Seni Modern

Jangkungna seni modéren sateuacan WW II. Endah mikir ngeunaan téori dina mangsa éta, Freud ka Marx ka Einstein. Pikeun tujuan urang hayu urang mimitian ku Picasso.

Pablo Picasso ngartos sadayana ngeunaan jamanna. Anjeunna pisan seniman abstrak. Anjeunna sanés seniman AbEx.

Masihan hormat ka Picasso, kuring bakal nunjukkeun gambar na anu diideuan kuring mangtaun-taun.

awéwé picasso
Awéwé ku Pablo Picasso

Gambarna ditampilkeun salaku panggunaan anu adil sareng pastina sanés dijual ku kuring.

Salajengna ieu abstrak modéren anu langkung sederhana kuring.

seni abstrak modern david bridburg
Anyar 20 ku David Bridburg

Upami dua warna salajengna sigana samar-samar pikeun anjeun éta kusabab saur Dixie Cups nganggo kombinasi warna ieu. Kamungkinan Dixie warna na warna anu langkung enteng.

Gambarna aya dina ukuran citak dugi ka salapan méter nalika mural. Gambar Intelektual Amérika ieu nyarios seueur ngeunaan inovasi.

seni abstrak modern david bridburg
American Intellectual 18 ku David Bridburg

Waktos kanggo bangun kalayan musik ngantepkeun awak anjeun menari anjeun sadayana.

Everybody Ieu kubah, balik jeung bass

Kemacetan langsung aya pangaruhna sareng kuring henteu nyéépkeun waktos

Dina mic kalayan sajak dope

Luncat kana wirahma, luncat, luncat kana wirahma luncat

Sareng Abdi di dieu pikeun ngagabung

Ketukan sareng lirik pikeun ngoyagkeun calana anjeun

Candak kasempetan, hayu sareng jogét

Batur néwak budak awéwé, tong antosan, bikin puter

Éta dunya anjeun sareng kuring ngan ukur bajing

Coba pikeun kéngingkeun kacang kanggo mindahkeun butut anjeun

Ka lantai menari, jadi yo aya naon

Tangan di awang-awang, sumping sebutkeun "hehehehe"

Sadayana di dieu, sadayana di ditu

Riungan hirup sareng kuring ngudag alur ieu

Jalma pésta di imah Pindahkeun (ngantepkeun pikiran anjeun)

Alur (nempatkeun kuring dina garis) Hayu hayu kesang, orok

Hayu musik na ngadalikeun

Hayu wirahma mindahkeun anjeun

sumber: LyricFindPanulis lagu: Frederick Williams / Robert ClivillesGonna Make You sweat (Everybody Dance Now) [The 1991 House Dub / Bonus Beats] lirik © Sony / ATV Music Publishing LLC, Warner Chappell Music, Inc, Universal Music Publishing Group, Spirit Music Group, Kobalt Music Publishing Ltd., Jaringan Royalty

Kalayan éta….

seni abstrak modern david bridburg
Patung Primitif ku David Bridburg

Modernitas Picasso dimimitian ku topéng suku Afrika. Jogét kira-kira seuneu jero pisan di urang sadayana.

Penari tiasa diumumkeun. Naon anu di handapeunana henteu paduli kumaha universal nyaéta pangalaman individu.

Ngabuburit masihan jalan ka ritualism dina diri individu. Jalma na ayeuna kaluar dina cahya panonpoé.

seni abstrak modern david bridburg
Ritual ku David Bridburg

Kalayan gambar saderhana, kuring hoyong ngaitkeun hal-hal pikeun anjeun. Paus minimalis. Sudut pandang anu urang. Visi éta kedah héjo alam, tapi éta parantos lami. Héjo sareng hideung hideung sagara janten beureum.

Ngan ukur pandangan urang anu saderhana.

seni abstrak modern david bridburg
Paus ku David Bridburg

kacindekan

Mudah-mudahan pamikiran kuring nyerang ku anjeun. Abdi hoyong pikir urang henteu nyalira.

Naha kuring parantos fudged? Naha kuring meunang ngaku artforms ieu salaku milik kuring?

Naha kuring asli?

Seueur seniman anu sateuacanna kuring mangrupikeun inspirasi kuring. Ngabahas ieu sareng anjeun masalah kuring.

Aya sababaraha waktos dina tulisan kuring dimana kuring nyungkeun bantosan anjeun. Sajauh ieu kuring sanés seniman kalaparan. Ayeuna waktuna nangtang janten seniman anu berjuang. ngabarakatak

Surak, Dave Bridburg

Pencét kana gambar naon waé anjeun anu resep ningali halaman penjualan gambar dina halaman wéb kuring (henteu dilarapkeun kana gambar sampul di luhur).

Patarosan: Naha seni abstrak nyarios seueur? Anjeun panginten tulisan ieu pikaresepeun pisan.